Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolové muffiny

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul 1g

Energetická hodnota celkem: 10632 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 282, SAFA (g): 30, Cukry (g): 115, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1063 kJ

Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 28.2, SAFA (g): 3, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Fazole si namočíme do vody přes noc, poté vodu slijeme a uvaříme v nové vodě do měkka cca 45-60 min. Vychladlé fazole smícháme s jogurtem a rozmixujeme úplně do hladka. Ovesné vločky si rozmixujeme najemno. Vlašské ořechy si na pánvi na sucho orestujeme a pak také rozmixujeme co nejvíce najemno. Do mísy vlijeme fazolový krém, přisypeme ovesné vločky, ořechovou pastu a všechny ostatní ingredience a vše důkladně promícháme. Nalijeme do formiček na muffiny a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 ° C cca 25 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři