Kategorie receptů
- Autor: Popesa
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.80
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák steak (Franz Josef) | 80 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 210 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Paprika červená | 50 |
Olej řepkový | 6 |
Cibule | 35 |
Energetická hodnota celkem: 4456 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 20.9, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.