Kategorie receptů
- Autor: Vantili
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí (syrová) | 250 |
Slanina anglická | 100 |
Cibule | 80 |
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 200 |
Víno červené | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6586 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 198,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1647 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 49.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.