Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra na cibulce

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová (syrová)200
Cibule200
Olej řepkový30

Dochucovadla:

sůl,pepř,

Energetická hodnota celkem: 2453 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1227 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Cibuli nakrájenou na půlměsíčky osmahneme na oleji ,pak přidáme na plátky nakrájená vepřová játra a opečeme po obou stranách.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři