Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátky s kysaným zelím

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Netučné a jednoduché na přípravu.

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5701 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 37, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Smícháme pomleté maso a překrájené kysané zelí, přidáme 2 vejce, sůl a pepř. Promícháme a ze směsi tvoříme karbanátky, klademe na pečící papír a upečeme v troubě dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři