Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová panenka s houbovým přelivem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sů,pepř, kmín,

Energetická hodnota celkem: 2988 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 9, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1494 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso orestujeme ze všech stran . Houby podusíme na cibuli do měkka, šťávu necháme vydusit až do zahuštění a přelijeme nakrájenou panenku podáváme s opečeným bramborem předem uvařeným ve slupce.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři