Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gouda 48% | 300 |
Houby čerstvé průměr | 400 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Jihočeský Eidam 30% | 50 |
Okurka salátová | 600 |
Paprika červená | 50 |
Petržel - nať | 20 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř,
Energetická hodnota celkem: 6256 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 101,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1564 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 25.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 16.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Plátky sýra rozložíme tak, aby se překrývaly na pečicí papír, lehce zahřejeme v troubě a přes folii spojíme válečkem do jednoho plátu. Podušené ochucené houby spojíme vejcem a strouhaným sýrem a natřeme na přpravený plát, zarolujeme a necháme vychladnout v lednici. Vychladlé krájíme na plátky a podáváme na salátové okurce zdobíme petrželkou a kapií.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.