Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Devět skal - recept na chléb z domácí pekárny

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 240
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 10285 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 379, SAFA (g): 20, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 59, Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Chlebovou směs na chléb ochutíme trvanlivou uzeninou - pracujeme dle programu domácí pekárny a bramborovými vločkami nebo nastrouhaným uvařeným bramborem a oříšky

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 10. 2018 19:08
Nejen šátečky, i chleba byl luxusní -:)
09. 10. 2018 13:25
Tvůj chleba byl nezapomenutelná dobrůtka, mňam :-).
09. 10. 2018 10:34
Díky za recept, chlebík byl vynikající! :-)

Naši partneři