Kategorie receptů
- Autor: dadaf
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 10 |
Rýže dlouhozrnná syrová | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 1520 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Játra nakrájíme na kousky. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme játra, koření, sůl a podlijeme. Když se šťáva vydusí zaprášíme játra špetkou mouky, podlijeme a provaříme. Kdo má rád pikantnější chuť může přidat trošku rajčatového protlaku, hořčice nebo nakrájené kyselé okurky. Příloha: dušená rýže nebo brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.