Sledujte nás:

Dušená játra

Zpět
  • Autor: dadaf
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 1520 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Játra nakrájíme na kousky. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme játra, koření, sůl a podlijeme. Když se šťáva vydusí zaprášíme játra špetkou mouky, podlijeme a provaříme. Kdo má rád pikantnější chuť může přidat trošku rajčatového protlaku, hořčice nebo nakrájené kyselé okurky. Příloha: dušená rýže nebo brambory

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři