Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 300 |
Křen | 200 |
Brambory pečené (nesolené) | 400 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 2710 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1355 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 15.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Nastrouháme čerstvý oloupaný křen, smícháme s nadrobno nakrájeným kysaným zelím, můžeme dochutit podle svého špetkou soli, pepře,mletého kmínu apod. Podáváme k masu nebo pečeným bramborám.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.