Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Červený salát

Zpět
  • Autor: spacirek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2661 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 7, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 887 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Do mísy si připravíme dresink z olivového oleje, citronové šťávy, hořčice a medu (lze použít i agávový sirup). Všechny suroviny promícháme až se zcela spojí. Do dresinku přidáme uvařenou řepu nakrájenou na proužky, mrkev naškrabanou na tenké plátky škrabkou na brambory a promícháme. Těsně před podáváním přidáme rukolu a opražená slunečnicová semínka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři