Kategorie receptů
- Autor: davidhuf
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené (v suchém stavu) | 150 |
Cibule | 70 |
Česnek | 30 |
Olivy zelené ve slaném nálevu | 30 |
Olej olivový | 7 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, ocet lihový - pár kapek
Energetická hodnota celkem: 2845 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na lžíci olivového oleje osmahneme cibuli a česnek. Uvařené fazole, cibuli, česnek, sterilované olivy, ocet, sůl, pepř vložíme do nádoby a rozmixujeme do hladké konzistence, pokud by bylo příliš husté, můžeme přidat vývar z fazolí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.