Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovocný koláč Horka

Zpět
  • Autor: Shejbalova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

1 prášek do pečiva

Energetická hodnota celkem: 16967 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 156, Sacharidy (g): 479, SAFA (g): 82, Cukry (g): 158, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1060 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 29.9, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

1 hrnek hladké mouky, 1 hrnek špaldové mouky, 1/2 hrnku cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 3 vejce, 1 vanilkový cukr 2 polotučné tvarohy, ovoce. Vyšleháme oba cukry do pěny. Potom postupně vyšleháme olej, mléko a mouku s práškem do pečiva. Vmícháme sníh z bílků. Plech vyložíme pečícím papírem, těsto rozetřeme , poklademe tvaroh a ovoce. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut na 170 stupínků. Místo prášku do pečiva někdy dám jedlou sodu.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři