Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy a jablka s křenovohořčičnou zálivkou

Zpět
  • Autor: Dieta-Davidek
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 střední bulvy červené řepy (vařené nebo pečené) 2 menší červená jablka se slupkou 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce hrubozrné hořčice 1 lžíce strouhaného křenu (třeba i naloženého) 1 lžíce zakysané smetany 1 vejce vařené natvrdo

Energetická hodnota celkem: 1132 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vařenou či pečenou a zchladlou červenou řepu oloupáme, nakrájíme na tenké plátky, stejně tak i jablko. V misce prošleháme přísady na zálivku, promícháme s řepou a jablkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři