Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Telecí roláda se zeleninou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,bylinky podle chuti,

Energetická hodnota celkem: 8666 kJ

Bílkoviny (g): 259, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 42, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 722 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Telecí maso si rozklepneme přes folii do plátu, lehce osolíme,opepříme, opaprikujeme.Naplníme směsí z vajec a zeleniny a pevně utáhneme, případně svážeme .Potřeme olejem a pečeme v pekáčku vystlaném cibulí a nastrouhanou kořenovou zeleninou, průběžně podléváme. Po dopečení zeleninu s cibulí rozmixujeme a tím šťávičku zahustíme, zjemníme trochou smetany. Náplň: vejce rozšleháme s trochou mléka a umícháme na pánvi do řídké směsi do které přidáme hrášek,kapii na kostičky, pórek na kostičky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři