Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

bulgur s tuňákem a teleninou

Zpět
  • Autor: agabrielova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, případně bazalka

Energetická hodnota celkem: 2536 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1268 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaříme bulgur, cca 15 minut. Mezitím krátce orestujeme jarní cibulku, rajčata a papriku. Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, prohřejeme a přidáme uvařený bulgur. Smíchámde.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři