Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Prejt

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,majoránka,pepř,nové koření, česnek,cibule,mletý boboký list

Energetická hodnota celkem: 2755 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 11, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Vařené maso,syrová játra, housku namočenou ve vývaru umeleme nahrubo,smícháme, okořeníme. Je-li třeba upravíme hustotu přidáním vývaru, dáme péct asi na 30 minut při 230°C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři