Kategorie receptů
- Autor: rejmonova
- Uživatelský recept
- Porce: 58.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 1200 |
Brambory pozdní | 700 |
Vločky ovesné | 250 |
Vejce celé (syrové) | 330 |
Energetická hodnota celkem: 9062 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 307,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 73,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 156 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
zelí pokrájet na menší kousky brambory nastrouhat na hrubším struhadle šunku pokrájet na menší kousky všechny ingredience smíchat dohromady osolit, opepřít a nechat chvíli stát, aby se vločky "natáhly" na plech na pečicí papír lžící tvarovat placičky a péct v troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.