Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Babiččin kastrůlek

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8200 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 236, SAFA (g): 20, Cukry (g): 72, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2050 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 5, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dá se udělat ze zbytků čehokoliv v lednici - pečeného, dušeného nebo syrového masa, různých druhů příloh - halušky, bramborové knedlíky, brambory a zelí. Maso - nejlépe 2 až 3 druhy - třeba drůbeží, uzené, vepřové - upečeme nebo dopečeme na cibuli nakrájené na plátky. Maso před tím okmínujeme. Přílohu -knedlíky nebo brambory nakrájíme na kousky - halušky nemusíme. Připravíme si hlávkové nebo kysané zelí - doporučuju zahustit syrovou bramborou. Maso vyndáme z výpeku, do výpeku vložíme přílohu, na ni kousky masa a na maso zelí a ještě krátce zapečeme. Kalorie záleží na použitém mase a příloze.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři