Kategorie receptů
- Autor: madridacka
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chřest | 150 |
Okurka salátová | 100 |
Jihočeský tvaroh odtučněný | 125 |
Kefírové mléko nízkotučné (z Valašska) | 150 |
Celer řapíkatý | 25 |
Papričky chilli | 25 |
Dochucovadla:
sůl, kopr, česnek
Energetická hodnota celkem: 843 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Povařený chřest (zbytky dolních konců uležené v mrazáku), okurku, řapíkatý celer a papričku zalijeme kefírovým mlékem a rozmixujeme. Po té přidáme tvaroh, ochutíme solí, koprem a sušeným česnekem a opět promixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.