Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová polévka do teplých dní

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kopr, česnek

Energetická hodnota celkem: 843 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 1, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Povařený chřest (zbytky dolních konců uležené v mrazáku), okurku, řapíkatý celer a papričku zalijeme kefírovým mlékem a rozmixujeme. Po té přidáme tvaroh, ochutíme solí, koprem a sušeným česnekem a opět promixujeme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 06. 2019 18:19
Dost dobrý!!!
25. 06. 2019 13:17
To vypadá docela jedle, vyzkouším.

Naši partneři