Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špagety uvařené (solené) | 300 |
Uzená plec | 300 |
Špenát listový mražený | 300 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Bluedino Gouda 45% | 100 |
Dochucovadla:
sůl,česnek,pepř
Energetická hodnota celkem: 6776 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1129 kJ
Bílkoviny (g): 20.7, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 17.2, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Vymazanou a vysypanou formu na srnčí hřbet vyložíme po délce špagetami uzeným masem,špenátovými listy a opět špagetami, vrstvy opakujeme do naplnění formy.Během zapékání zalijeme rozšlehanými vejci se strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.