Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená kýta | 200 |
Slanina anglická | 150 |
Strouhanka | 80 |
Česnek | 40 |
Kapusta hlávková | 800 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, muškátový ořech, citronový tymián,
Energetická hodnota celkem: 6996 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Uvařenou kapustu nasekáme na drobno smícháme s vejcem a strouhankou, solí ,česnekem a kořením. Na pečicí papír poklademe plátky anglické slaniny, na ni rozestřeme kapustovou hmotu , na střed položíme hranolky uzeného ocásku, zarolujeme pomocí folie tak, aby slanina pokrývala celý povrch rolády, dáme péci do remosky (nebo trouby) na 45 minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.