Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krevety v růžové omáčce na salátu a vícezrnným pečivem

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3636 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 11, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1818 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Na hlubší pánev vložíme oloupané krevety, přidáme utřený česnek, rajčatový protlak a smetanu a vaříme dokud se neodpaří přebytečná voda. Natrháme na kousky ledový salát, přidáme rajčata a okurku. Rozdělíme na talíře, na salát položíme krevety s omáčkou a pak už si jenom pochutnáváme a přikusujeme na sucho opečenou housku

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři