Kategorie receptů
- Autor: VencovskaJana
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 70 |
Strouhanka | 60 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Krůtí maso mleté směs | 500 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 7382 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1846 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Rohlík pokrájet na kostičky a namočit do mléka, pak přidat mleté maso, sůl a pepř. Promíchat a vytvořit placičky a obalit ve strouhance. Osmažit na oleji, dát osušit na papírovou kuchyňskou utěrku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.