Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špaldový salát s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: VencovskaJana
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

černý pepř, hřebíček

Energetická hodnota celkem: 2105 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Špaldu namočit do vody, přidat hřebíček a uvařit (vaření trvá cca 20 - 30 min). Švestky nebo rozinky a hřebíček namočit do bílého vína. Na oliv. oleji zpěnit cibulku a kuřecí maso, podusit do měkka, přidat švestky s vínem a zredukovat . Přidat vařenou špaldu a na talíři posypat nakrájeným eidamem. Pokud použijeme místo masa cizrnu, tak večer namočit a uvařit druhý den předem (trvá docela dlouho než se uvaří), přimíchat až nakonec se špaldou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři