Kategorie receptů
- Autor: Macatice
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Haribo želé s ovocnou příchutí průměr | 100 |
Kokos mletý | 250 |
Cukr moučka | 100 |
Omega 100% rostlinný tuk | 50 |
Bílek (syrový) | 35 |
Rum | 40 |
Energetická hodnota celkem: 12519 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 214,
Sacharidy (g): 232,
SAFA (g): 168,
Cukry (g): 182,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 125 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
200 g strouhaného kokosu smícháme v míse se 100 g práškového cukru, 50 g ztuženého pokrmového tuku, 1 bílkem a 3-4 lžícemi rumu. Vypracujeme těsto, kterým obalujeme kousky barevných želé, Nakonec vyválíme ve strouhaném kokosu. Těsto lze rozdělit na několik dílů a obarvit je několika kapakmi bretonu. Nejhezčí mi ale stejně připadají kuličky čistě bílé :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.