Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Gazpacho

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Gazpacho - studená polévka

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, černý pepř

Energetická hodnota celkem: 1202 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 1, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 401 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Rajčata, cibule, česnek a okurky se oloupou a spolu s ostatními surovinami se rozmixují v mixeru. Osolí se, opepří a přidá se lžička olivového oleje

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 05. 2013 17:11
Není nad gazpacho. Konkurovat mu mohou snad jen testoviny s omáčkou Alfredo.

Naši partneři