Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tresčí játra ve vlastním oleji | 90 |
Cibule šalotka | 10 |
Dochucovadla:
sůl podle potřeby, pepř, bylinky na ozdobu
Energetická hodnota celkem: 1914 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 479 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájíme na jemno cibulku , přidáme tresčí játra bez oleje a našleháme do jemné pěny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.