Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dijon hořčice Boneco | 3 |
Máslo pomazánkové průměr | 50 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, pažitka, zelená cibulka, pór
Energetická hodnota celkem: 1699 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 170 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Zbytky vařeného nebo pečeného masa na jemno umeleme nebo umixujeme, přidáme pažitku,pórek, zelenou cibulku, sůl, hořčici ,pepř,přidáme pomazánkové máslo a našleháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.