Kategorie receptů
- Autor: jojobr
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 300 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Cibule | 90 |
Mrkev | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Sůl | 3 |
Dochucovadla:
Kmín
Energetická hodnota celkem: 2151 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 430 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.6
Postup přípravy
Bílé zelí nakrájet, prosolit, pokmínovat a promačkat. Přidat vymačkané a překrájené kysané zelí, nastrouhanou mrkev, pokrájenou cibuli, olej, podle chuti cukr, trochu vody a promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.