Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mrkvová roláda s tvarohovým krémem

Zpět
  • Autor: evied
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka soli

Energetická hodnota celkem: 7498 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 186, SAFA (g): 38, Cukry (g): 95, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1250 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 15.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

V míse ušleháme celá vejce s cukry do pěny a opatrně přiléváme olej, potom zlehka vmícháme jemně nastrouhanou mrkev a směs mouky, skořice, prášku do pečiva a špetky soli. Těsto nalijeme plech s pečícím papírem a pečeme asi 10´ na 180 °C. Necháme vychladnout. Potřeme tvarohovou náplní a za současného stahování papíru smotáme do rolády., Povrch můžeme potřít zbylým krémem a posypat oříšky nebo čokoládou, nebo jen postříkat rozpuštěnou čokoládou a zasněžit kokosem.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři