Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová panenka plněná

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2206 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 9, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Vepřovou panenku podélně rozkrojíme tak, abychom vytvořili plát, ten naklepeme a lehce potřeme plnotučnou hořčicí, osolíme a opepříme bílým pepřem. Na takto připravený plát položíme plátky kladenské pečeně a umíchaná vajíčka. Zabalíme roládu, z vrchu ještě lehce osolíme a pečeme mírně podlité cca 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři