Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pyré z bílých fazolí

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 2480 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 20, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 620 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Fazole namočte den předem do studené vody,nabobtnané fazole uvařte doměkka(osolte až ke konci vaření) a sceďte je.Na másle zpěňte cibuli s česnekem,přidejte uvařené bílé fazole,zalijte 2 šálky drůbežího vývaru,tekutinu odvařte.Poté fazole zalijte smetanou,provařte,dochuťte a rozmixujte ve stolním mixéru do hladké konzistence.Podávejte s rybou.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 01. 2020 20:40
Tuhle přílohu ještě neznám a luštěniny mám moc ráda. Zkusím, díky za inspiraci.
05. 01. 2020 20:11
Fazole já ráda v každé úpravě a podávat je v této úpravě s rybou může být zajímavé.

Naši partneři