Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zelńáky

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl ,paprika palivá,sladká,podravka

Energetická hodnota celkem: 7716 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 134, Sacharidy (g): 107, SAFA (g): 33, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 965 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 13.4, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

hlávkové zelí nakrouháme ,přidáme půl hrnku mléka,půl hrnku oleje,nakrájené uzené,2 vejce a polohrubou mouku možno přidat kypřící prášek,okořeníme slad.a pálivou paprikou,pepřem solí promícháme a dáme na pečící papír a upečeme do zlatova teplota 180 C

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři