Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí na víně

Zpět
  • Autor: kacenka.3
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, prpř, koření na roštěnky

Energetická hodnota celkem: 1440 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 4, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepíme, dáme koření na roštěnky a obalíme v hladké mouce. Na oleji z obou stran krátce opečeme, pak maso vyndáme, na té samé pánvi osmahneme cibuli, vrátíme maso a zalijeme vínem a vývarem. Přivedeme k varu na mírném ohni dusíme doměkka (cca 1,5 hod.). Omáčku rozmixujeme, přidáme brusinky a dochutíme. Brambory rozšťoucháme s petrželkou nebo jarní cibulkou. Místo džemu patří 20g brusinek (140 kJ)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři