Sledujte nás:

Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici (Doležalová)

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3247 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 14, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1624 kJ

Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dno pekáče vyložíme půlkolečky cibule, na cibuli položíme osolené plátky masa, poklademe je prolisovaným česnekem a potřeme omáčkou z oleje a plnotučné a krémžské hořčice. Zalijeme vývarem tak, aby maso bylo do 2/3 ponořené a přikryté pečeme asi 3/4 hodiny. Poté pokličku sundáme a pečeme ještě asi 1/4 hodinu. Maso vyndáme a šťávu rozmixujeme a dochutíme. Vhodná příloha: vařené brambory, rýže, zeleninová obloha

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři