Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí s bramborákem

Zpět
  • Autor: Tereza.Cisarova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Bramborák bez tuku s kuřecími prsy.

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, koření na kuře dle chuti

Energetická hodnota celkem: 1966 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1. Najemno nastrouháme brambor a vymačkáme přebytečnou tekutinu. 2. Přídáme vejce, mouku, prolisovaný česnek, majoránku, sůl a pepř. 3. Kuřecí nákrájíme na nudličky, přidáme olej a koření dle chuti, necháme chvíli marinovat. 4. Na teflonové pánvy na sucho upečeme bramborák na tenko a na jiné nebo poté kuřecí nudličky ( olej už nepřidáváme, stačí z marinády) Vhodné doplnit zeleninou dle chuti

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři