Kategorie receptů
- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
mrazený špenát, cibule, tuk, mouka hladká, mléko polotučné, česnek, sůl, pepř, vejce
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát krájený mražený | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Česnek | 50 |
Cibule | 100 |
Mléko polotučné průměr | 400 |
Vejce celá průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2403 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 481 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
cibuli osmažíme na tuku, přidáme mouku, zalejeme mlékem, uvaříme bešamel, vložíme špenát - nejlépe rozmrazený, zbavený přebytečné vody, povaříme, osolíme, přidáme pepř, česnek a na závěr vmícháme syrové vejce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.