Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

špenát

Zpět
  • Autor: barban
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

mrazený špenát, cibule, tuk, mouka hladká, mléko polotučné, česnek, sůl, pepř, vejce

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2403 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 63, SAFA (g): 8, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 481 kJ

Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

cibuli osmažíme na tuku, přidáme mouku, zalejeme mlékem, uvaříme bešamel, vložíme špenát - nejlépe rozmrazený, zbavený přebytečné vody, povaříme, osolíme, přidáme pepř, česnek a na závěr vmícháme syrové vejce

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři