Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květák po italsku

Zpět
  • Autor: zuzikvaf
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1385 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 4, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli a lisovaný česnek, přidáme na růžičky rozebraný povařený květák a kečup. Dosolíme a opepříme a dáme péct do trouby při 190 pečené asi 35min a před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři