Kategorie receptů
- Autor: Chudas
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00
Ingredience slunečnicový olej na smažení 4 šalotky, 2 stroužky česneku 400 g chlazených kuřecích jater AQ ½ lžičky koření na pečení a grilování ABio sůl AQ špetka chilli 8 lžic ostrého kečupu 1 velká bageta 8 cherry rajčátek AQ šalvěj na ozdobu
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Česnek | 5 |
Cibule šalotka | 30 |
Rajčata Cherry | 80 |
Játra kuřecí | 80 |
Kečup | 10 |
Kornspitz | 70 |
Energetická hodnota celkem: 1529 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky. Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.