Sledujte nás:

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Zpět
  • Autor: Chudas
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 1.00

Ingredience slunečnicový olej na smažení 4 šalotky, 2 stroužky česneku 400 g chlazených kuřecích jater AQ ½ lžičky koření na pečení a grilování ABio sůl AQ špetka chilli 8 lžic ostrého kečupu 1 velká bageta 8 cherry rajčátek AQ šalvěj na ozdobu

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1529 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky. Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři