Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí čína

Zpět
  • Autor: sevka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Rýžové nudle vařené 2400 Delete Kuřecí prsa 1290 Delete Vejce celá průměr 339 Delete Zeleninová směs čínská průměr 455 Delete Oleje (všechny druhy) 740 Delete Omáčka sójová 87 Delete Solamyl 68 Delete

Ingredience

Dochucovadla:

chili, zázvor (sypký)

Energetická hodnota celkem: 5378 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 158, SAFA (g): 7, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1345 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na wok pánev dáme olej a necháme pořádně rozpálit. Pak zprudka zpěníme vajíčko a přidáme na nudličky kuřecí maso naloženého v solamylu. Po dvou minutách přidáme rozmrzlou zeleninu a sojovou omáčku, chili, zázvor a dál zprudka restujeme. Po dvou minutách přidáme vařené nudle a dál zprudka restujeme. Až dojde k odpaření většiny vody pocházející ze zeleniny přiklopíme pokličkou a odstraníme. Podáváme po pěti minutách.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři