Kategorie receptů
- Autor: japistalka
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 600 |
Cibule | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 22 |
Mouka pšeničná polohrubá | 10 |
Voda | 400 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4399 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 880 kJ
Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Nakrájíme játra na malé kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme játra a chvíli restujeme. Podlejeme vodou a dusíme. Trošku zahustíme vodou s moukou a na závěr osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.