Sledujte nás:

Vepřová játra na cibulce

Zpět
  • Autor: japistalka
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4399 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 13, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 880 kJ

Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Nakrájíme játra na malé kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme játra a chvíli restujeme. Podlejeme vodou a dusíme. Trošku zahustíme vodou s moukou a na závěr osolíme a opepříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři