Kategorie receptů
- Autor: Judyta
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 200 |
Voda | 3000 |
Sůl | 2 |
Ocet | 2 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Cibule | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Čočka | 500 |
Energetická hodnota celkem: 12069 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 314,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 805 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 20.9, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.