Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

SPENÁTOVÉ TĚSTOVINY

Zpět
  • Autor: Veronika99
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4643 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 167, SAFA (g): 3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 37 kJ

Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

LHKH

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři