Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hraběnčiny řezy

Zpět
  • Autor: janavlaskova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 22621 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 223, Sacharidy (g): 682, SAFA (g): 103, Cukry (g): 285, Vláknina (g): 53, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1885 kJ

Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 56.8, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 23.8, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Těsto Polohrubá mouka 500 g Cukr krupice 150 g Hera 1 ks Žloutek 4 ks Prášek do pečiva 1 balení Náplň 1 Měkký tvaroh 2 ks Žloutek 1 ks Moučkový cukr 20g Náplň 2 Nastrouhaná jablka 2 ks Rozinky Oříšky (mandle) Sníh Bílek 5 ks Cukr moučka 20 g Z přísad zpracujeme těsto, 2/3 těsta rozválíme a namačkáme na plech vyložený peč.papírem, 1/3 těsta si odložíme do lednice ztuhnout. Na těsto namažeme tvarohovou náplň, na ni dáme vrstvu nastrouhaných jablek, která můžeme posypat skořicí, rozinkami, nahrubo nasekanými oříšky, na to rovnoměrně rozetřeme ušlehaný sníh z bílků a cukru. Úplně navrch nastrouháme na hrubém struhadle 1/3 těsta z lednice a pečeme na 170st. cca 30min..

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři